Jäsenyys

Suomen kasvatustieteellisen seuran jäsenmaksuvaihtoehdot:

Vuosi 2024

1.    Vuosijäsenyys (sis. Kasvatus-lehden tilaus) 50 eur
2.    Vuosijäsenyys toiselle samassa osoitteessa asuvalle (ilman Kasvatus-lehteä) 25 eur
3.    Opiskelijajäsenyys perustutkinto- tai jatko-opiskelijalle (sis. Kasvatus-lehden tilaus) 28 eur
4.    Seniorijäsenyys eläkkeellä oleville (sis. Kasvatus-lehden tilaus) 28 eur

Jäsenhakemuksen tekemisen yhteydessä valitset itsellesi sopivan jäsenyystyypin.

Jäseneksi liittyminen

Seuran jäseneksi voit liittyä täyttämällä jäsenlomakkeen ja maksamalla jäsenmaksun. Lomakkeella voit myös halutessasi tilata seuran uutiskirjeen: roolit -kentän kohdalla lisää jäsenyystyypin valinnan jälkeen myös sähköpostilista -rooli.

Kaikki muutokset omiin tietoihin voit tehdä itse jäsenrekisterijärjestelmän kautta.

Tutustu myös tietosuojaselosteellamme siihen, mitä tietoja jäsenistä ja uutiskirjeen tilaajista kerätään ja kuinka tietoja käytetään.

Jäsenedut

Lisäksi

Jäsenillä on pääsy lukemaan seuran hallituksen kokousten pöytäkirjoja. Pöytäkirjat voi ladata luettavaksi sähköisen jäsenrekisterin kautta, jonne jokaisella jäsenellä on pääsy. Pöytäkirjat löytyvät jäsenrekisterissä ruutunäkymän ylälaidasta kohdasta ‘Tiedostot’.

Jäsenrekisteri, omat jäsentiedot ja järjestelmään kirjautuminen

Kasvatustieteellinen seura käyttää verkkopohjaista FloMembers -jäsenrekisteriä. Jäsenrekisterin kautta jäsenet pääsevät lukemaan EERJ-lehteä, hallituksen kokousten pöytäkirjoja ja he voivat muokata omia yhteys- ym. tietojaan.

Jäsenrekisteriin kirjautuminen tapahtuu omalla henkilökohtaisella tunnuksella, joka aktivoidaan käyttöön liittymisen yhteydessä sähköpostiin saadun linkin kautta. Mikäli et ole saanut linkkiä tai olet kadottanut sen, voit pyytää uutta seuran tiedottaja Antti Ronkaiselta (antti.ronkainen(at)uef.fi) tai sihteeri Satu Piisa-Hakalalta (satu.piispa-hakala(a)uef.fi). Kirjaudu järjestelmään jäsentunnuksellasi tästä.